viernes, 11 de noviembre de 2011

L'Associació Balear d'Autoescoles celebra el seu dinar anual i fa reconeixement als seus socis

La festa anual de l'Associació Balear d'Autoescoles (ABA) es celebrarà aquest dissabte, 12 de novembre, a Lloret de Vistalegre. Pel que fa a la festa en si, la presidenta de l'entitat, Antònia Català, ha assenyalat que aquest any s'ha intentant donar-li un caràcter més lúdic, a més del tradicional dinar de germanors.



D'aquesta manera els actes van començar el passat 30 d'octubre, amb un torneig de pàdel que s'ha clausurat el dijous, dia 10 de novembre. Aquest divendres, dia 11 de novembre, es va clausur també el torneig de futbet i el passat 5 de novembre es va realitzar una Diada Ciclista.

La festa anual que se celebrarà aquest dissabte començarà a les 08.45 hores, amb una gimcana, i a les 12.30 hores hi haurà diferents exposicions a l'esplanada del Agroturisme del Restaurant Es Pou de Lloret de Vistalegre, on s'exposaran turismes, motos i divers material relacionat amb autoescoles. També estarà Bernat Reynés, autor del llibre 'A la primera'.

Després del dinar es lliuraràn plaques a manera de reconeixement als socis jubilats i es farà distingirà als professors que compleixin 25 anys en l'exercici de la professió. Finalment es lliuraran els trofeus als guanyadors dels diferents tornejos esportius.

No hay comentarios:

Publicar un comentario