domingo, 2 de octubre de 2011

L'Associació Balear d'Autoescoles serà present a la presentació del primer llibre sobre aprenentatge pràctic de la conducció, de Bernat Reynés

Bernat Reinés, autor del llibre 'A la primera'


Bernat Reynés Trias, professor de formació viària, presentarà dimarts 4 d'octubre, a les 19.00 hores, al Centre Cultural SaNostra, el seu llibre 'A la primera. Guia Visual per a la pràctica de la conducció’ en un acte que serà presentat pel periodista Jaume Casasnovas i que comptarà amb la presència del Delegat del Govern, Ramon Socíes, autor del pròleg del llibre, i de la presidenta de l'Associació Balear d'Autoescoles-PIMEM, Antònia Català.



Reynés ha explicat que 'A la primera' és un llibre dirigit a alumnes d'autoescola i el primer que s'ha escrit sobre la part pràctica de l'aprenentatge de la conducció de vehicles. L'autor va prendre la iniciativa d'escriure sobre aquest tema amb l'objectiu, diu, de revolucionar el món de la docència i d'aportar un material fins ara inexistent als seus alumnes, per tal de fer-li més senzilla la conducció.

"Quan un condueix rep 700 estímuls visuals per minut i ha de prendre fins a 100 decisions. Evidentment de la majoria d'aquestes decisions s'ocupa el subconscient però si has creat abans un registre de situacions se't facilita molt la feina ", assegura Reynés.

L'origen del llibre són precisament unes rudimentàries fitxes amb fotografies que va començar a elaborar fa uns anys per explicar situacions concretes als seus alumnes. Llavors, va comprovar com aquell material docent era molt productiu, que els futurs conductors assimilaven molt millor les classes i que es trobaven molt més segurs enfront del volant.

La guia, de 152 pàgines, conté centenars de fotografies il.lustratives de les diferents situacions, consells pràctics, fitxes per localitzar els punts febles d'un nou conductor i un resum després de cada capítol titulat 'La pel.lícula' que ajuda a sintetitzar els continguts exposats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario